Лена Бориславова е подала оставка като народен представител. Лена Бориславова е подала заявление

...
Лена Бориславова е подала оставка като народен представител. Лена Бориславова е подала заявление
Коментари Харесай

Лена Бориславова е подала оставка като народен представител


Лена Бориславова е подала оставка като депутат. Лена Бориславова е подала заявление за преустановяване на пълномощията ѝ като депутат, потвърдиха от пресцентъра на Народното събрание. 

Тя беше определена за народен представител от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ от 24 МИР-София и през днешния ден постави клетва в пленарната зала на първото съвещание на 49-ия парламент.

На 11 април Бориславова обяви във Facebook, че няма да е народен представител в 49-ото Народно заседание, а ще се занимава с акцията за локалните избори в София.

Ден преди началото на новия парламент, тя изиска от Централната изборна комисия (ЦИК) да бъде заличена като депутат, но ЦИК не прие заявлението ѝ.  Затова през днешния ден откакто постави клетва, Бориславова е подала оставка като депутат.

Тя към този момент заяви, че на нейно място в Народното събрание ще влезе сътрудника ѝ от „ Продължаваме промяната “ в листата в 24-ти МИР Петър Петров, който тя разказа като извънреден експерт в областта на националната сигурност.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР